fbpx

Cele mai estetice rulouri exterioare le gasiti la Practix

Va oferim o gama de rulouri suprapuse foarte elegante. Suntem printre foarte putinele branduri romanesti care ofera o atentie deosebita atat avantajelor practice si performantelor termice si fonice inalte ale acestor sisteme, cat si aspectului lor deosebit.

Rulourile suprapuse, in mod obisnuit, au suruburile din capacele laterale ale carcasei descoperite, fapt care anuleaza partial eleganta lor. Rulourile suprapuse din gama Practix sunt insa dotate cu dispozitive discrete din PVC care imbraca suruburile, ceea ce reprezinta o inovatie pentru piata romaneasca. In tarile din vestul Europei pe de alta parte, acest lucru a fost implementat cu multi ani in urma. In Romania insa, imbracarea suruburilor din capacele laterale ale carcasei nu este inca obligatorie, deoarece reprezinta un cost in plus.

Dumneavoastra beneficiati insa gratuit de aceasta cosmetizare, pentru ca este mai important pentru noi sa fiti foarte multumiti de colaborarea cu noi.

In plus, aveti in continuare garantie pentru produsele noastre de calitate, garantie pentru montaj si servicii gratuite de livrare, montaj si masuratori.

Esti hotarat(a)? Contacteaza-ne pentru cea mai buna oferta!

Nu esti hotarat(a) inca? Contacteaza-ne oricum! Multi s-au bucurat ca au facut-o!