Ajutor Practix

Plasarea si Procesarea comenzilor:

  1. Pentru a cere o cotatie de pret, puteti completa formularul “Cere o cotatie de pret” sau puteti contacta telefonic unul dintre consultantii nostri.
  2. In scurt timp, unul dintre consultantii nostri din zona teritoriala in care va aflati va va contacta in vederea stabilirii unei date pentru masuratorile finale.
  3. In urma masuratorilor, se calculeaza cotatia de pret finala.
  4. Se incheie contractul intre parti.

Produsul intra in fabricatie si parcurge fiecare etapa a acestui proces, fiind preluat sistematic de catre angajati specializati.

Produsul finalizat si asamblat este distribuit catre clienti si este montat de catre o echipa de profesionisti Practix.

Service si servicii post-vanzare:

Practix asigura service profesional produselor aflate in garantie sau post-garantie. Fiecare produs beneficiaza de o garantie reala, in conformitate cu specificatiile acestuia. Garantia poate fi extinsa, contra cost, bucurandu-va in continuare de serviciile incluse.

Pe toata perioda garantiei produsului, o echipa din zona teritoriala in care locuiti ofera suport specializat pentru orice problema ce ar putea interveni in functionarea normala a produsului.

Echipa Practix participa periodic la cursuri de calificare si training de specialitate, fiecare membru al echipei fiind calificat pentru a presta o parte specifica din procesul de productie, de montaj sau de service.

AVANTAJELE CLIENTILOR PRACTIX