Despre noi

ECHIPA PRACTIX

In anul 2010 a fost infiintat Practix, un brand important in domeniu, care isi propune sa respecte nevoile si dorintele fiecarui client in parte, prin produse si servicii de calitate superioara. Activitatea noastra este direct dependenta de satisfacerea si increderea fiecaruia dintre dumneavoastra.

La 10 ani dupa infiintare, brandul Practix a intrat sub egida Kondor, devenind astfel unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse de umbrire si de inchidere din Romania.

Obiectivele principale ale intregii echipe

♦ Produse de calitate foarte buna.

♦ Performanta in domeniul serviciilor prestate.

♦ Satisfactia clientului.

Strategia pe termen mediu si lung

Introducerea continua de produse noi, care sa acopere integral nevoile pietei, adaptarea serviciilor si abordarea personalizata a nevoilor clientilor prin oferte concrete si reale, o promovare activa, online si prin intermediul echipei de vanzari.

Argumentele profesionalismului echipei Practix

♦ Experienta profesionala a companiei.

♦ Traininguri de calificare tehnica si profesionala.

♦ Produse de cea mai buna calitate adaptate nevoilor clientilor.

♦ Servicii si pachete personalizate.

Concret, puteti audia o prezentare a rulourilor exterioare, de care s-a bucurat de curand publicul radio.

In prezent, gama de produse Practix numara peste 25 de tipuri de idei practice pentru sporirea confortului si sigurantei casei tale. Dar, cu toate acestea, obiectivul principal este acela de a asigura si mentine acelasi nivel de calitate si profesionalism in intreaga tara.

Pe ce mizam?

♦ Pe o echipa experimentata si eficienta, care reuneste peste 45 de persoane calificate in productie, distributie, montaj si servicii post-vanzare.

♦ Pe o productie locala, in fabrica proprie, pentru a furniza produse de calitate sporita la nivelul intregii tari.

♦ Pe o capacitate de livrare la nivel national.

♦ Pe un personal calificat, instruit tehnic si profesional pentru a putea raspunde tuturor nevoilor si intrebarilor dumneavoastra.

♦ Pe un sistem de lucru care se intemeiaza pe eficienta si transparenta.

♦ Pe certificarile ISO si verificarile de conformitate CTC, care confirma calitatea produselor noastre si care sustin strategiile de dezvoltare pe termen mediu si lung pe care ni le-am propus.

Pentru a va asigura confortul optim in utilizarea produselor noastre practice, cele 3 departamente direct raspunzatoare de satisfacerea nevoilor si dorintelor dumneavoastra – Productie, Marketing si Vanzari – colaboreaza in stransa legatura si cu un grad de eficienta sporit.

AVANTAJELE CLIENTILOR PRACTIX