Avantajele clientilor PRACTIX

TRANSPORT

Transportul este unul dintre serviciile de calitate furnizate de echipa Practix, care asigura livrarea produselor in conditii de siguranta si integritate.

Astfel, produsele noastre isi vor pastra aspectul intact pentru o perioada indelungata de timp, cu atat mai mult cu cat tot noi va punem la dispozitie o echipa profesionista de montaj, care are drept obiective ca aspectul si functionarea lor sa fie perfecte.

Transportul gratuit face parte din pachetul complet de servicii profesioniste care include: montajul, masuratorile, livrarea si garantia.

De asemenea, echipa de Asistenta Practix va sta la dispozitie cu servicii personalizate de consultanta, cu sugestii si oferte care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra, sub aspectul: criteriilor spatiului, al bugetului, al preferintelor coloristice, de actionare, de montaj sau de design.

MASURATORI

Masuratorile fac parte din serviciile gratuite pe care Practix le ofera pentru a asigura cel mai inalt grad de profesionalism al ofertei. Beneficiind de masuratori gratuite, realizate de echipa noastra de profesionisti, puteti avea siguranta ca produsul comandat va va fi livrat exact pe dimensiunea necesara, eliminandu-se astfel riscurile ca acesta sa nu corespunda cerintelor spatiale.

Astfel, masuratorile gratuite furnizate de Practix va ajuta sa eliminati costurile suplimentare pentru acest tip de serviciu si sa castigati timpul pe care l-ati fi petrecut cautand informatii despre procedura de masurare sau despre o echipa calificata in masurare si montaj.

Echipele de profesionisti Practix au o experienta indelungata in ceea priveste serviciile profesionale pe care le oferim. Pachetul complet de servicii gratuite de care veti dispune in momentul in care veti comanda oricare dintre produsele noastre cuprinde: masuratorile, livrarea, montajul si garantia.

CONSULTANTA GRATUITA

Consultanta gratuita este unul dintre cele mai importante avantaje pe care Practix vi le ofera gratuit la comandarea oricarui produs din gama.

Consultanta este un serviciu care vine la pachet cu celelalte servicii gratuite, si anume: masuratorile, livrarea si garantia.

Toti consultantii Practix au experienta in domeniu si cunosc indeaproape toate produsele din gama si caracteristicile acestora. In functie de nevoile pe care le aveti, identifica cele mai bune produse si solutii pentru dumneavoastra. Recomandarile lor sunt intarite de echipa care se deplaseaza la dumneavoastra pentru evaluarea spatiului si masuratorile finale, care vor sta la baza comenzii ferme.

Serviciul de consultanta va ofera o perspectiva ampla asupra produsului pe care urmeaza sa il achizionati si asupra beneficiilor lui. De asemenea, consultantii nostri va pot sugera, in functie de caracteristicile spatiului sau locuintei dumneavoastra, accesorii optionale sau produse conexe pentru o investitie personalizata si durabila.

GARANTIE

Prin intermediul garantiei va oferim siguranta ca vom interveni prompt cu o echipa profesionista si calificata in momentul in care intampinati orice neplacere in ceea ce priveste functionarea optima a produselor din gama noastra.

Sprijinul pe care vi-l oferim este o dovada a profesionalismului nostru si a respectului fata de dumneavoastra, dat fiind faptul ca ne dorim o colaborare placuta inca de la inceput, care sa va furnizeze toate beneficiile pe care le presupune o investitie pe termen lung.

Garantia pe care v-o oferim include atat materialele, cat si montajul. Garantia va confirma faptul ca produsele dumneavoastra vor beneficia de cea mai buna asistenta, realizata chiar de catre echipa noastra specializata. Astfel, se elimina costurile suplimentare asociate acestui serviciu, se asigura un service performant de catre o echipa care cunoaste produsele in detaliu si se eficientizeaza timpul de lucru.

Achizitionand produse Practix, va bucurati de servicii gratuite si profesioniste de masuratori, livrare, montaj si aveti o garantie generoasa, care va scuteste de efort si costuri suplimentare. In plus, aveti siguranta muncii bine facute si a produselor functionale si eficiente pe termen lung.

PLATA LA DOMICILIU

Serviciul PLATA LA DOMICILIU completeaza serviciile gratuite si prompte pe care vi le ofera echipa noastra: masuratori, livrare, montaj si garantie mare.

Cum se procedeaza:

  1. acceptati oferta noastra, cu toate beneficiile incluse (produse cu un raport calitate/pret foarte bun, servicii gratuite);
  2. in maxim 2 ore sunteti contactat pentru realizarea masuratorilor exacte;  
  3. o echipa de specialisti se deplaseaza la adresa comunicata si realizeaza masuratorile finale;
  4. solicitati achitarea partiala sau integrala a produsului/produselor, fie cash, fie cu ajutorul cardului;
  5. optati pentru plata in rate cu Card Avantaj si va bucurati de avantajele acestui sistem.