fbpx

Rulouri exterioare – solutia eleganta pentru un plus de confort

Rulourile exterioare asigura locuintei un plus de confort, intimitate si eleganta. In plus, mentin o temperatura constanta in incapere, impiedicand supraincalzirea aerului in interior. Actioneaza precum o bariera impotriva razelor UV si ofera un plus de discretie in orice moment al zilei.

Elimina pana la 40% din pierderea de caldura pe timpul iernii si mentin o temperatura racoroasa pe timpul verii, scazand costurile la energia electrica in urma folosirii aerului conditionat.

Reduc nivelul de zgomot care patrunde din exterior cu pana la 10 dB. Ofera posibilitatea de a regla usor si rapid nivelul de lumina naturala in interior, prin coborarea totala sau partiala a rulourilor.

In plus, prin alegerea montarii sistemelor de antiefractie, rulourile exterioare ofera un plus de siguranta si securitate, eliminand cu 98% riscurile de intrare prin efractie.

Beneficiile montarii rulourilor exterioare:

  • consum redus de energie termica;
  • plus de intimitate indiferent de momentul zilei;
  • confort termic sporit si protectie solara;
  • reglaj optim al nivelului de lumina naturala care patrunde in incapere;
  • diminuarea zgomotului din exterior;
  • plus de siguranta in urma dotarii lor cu sisteme antiefractie.

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta si au caseta exterioara. Pot fi fabricate din aluminiu sau din PVC. Cele din aluminiu pot fi actionate atat electric, cat si manual. 

In functie de designul pentru care optati, rulourile pot avea caseta ovala sau la 45 de grade.

Rulourile cu caseta ovala au un design modern care se potriveste cu orice tip de arhitectura si aduce un plus de eleganta locuintei.

Rulourile exterioare suprapuse se pot monta doar odata cu tamplaria noua. Au caseta deasupra ferestrei, lamelele sunt fabricate din aluminiu, iar caseta exterioara din PVC. Poti fi montate cu actionare electrica sau manuala.

Schimba complet infatisarea locuintei tale optand pentru cele mai moderne modele de rulouri din ofertele Practix.