fbpx

Plasele plisse, cea mai eleganta solutie impotriva insectelor

Plasele de tip plisse sunt cea mai eleganta si moderna solutie pentru protejarea spatiilor inchise impotriva insectelor, fara a impiedica circulatia aerului in camera. Acest tip de plase se monteaza usor si sunt o varianta simpla si eficienta pentru orice tip de locuinta.

Avantajele montarii unei plase tip plisse:

  • rezistenta indelungata;
  • utilizare foarte simpla cu deschidere usoara pe orizontala;
  • se pot actiona vertical sau orizontal de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga;
  • protejeaza impotriva tuturor insectelor;
  • permit patrunderea aerului in camera;
  • raman montate in orice sezon, fara riscuri;
  • ofera oricarei incaperi in care sunt montate un plus de eleganta;
  • design simplu si modern care se potriveste cu orice tip de casa.

Solutia ideala atat pentru locuinta, cat si pentru birou

Designul modern, placut din punct de vedere estetic, insa discret, face din plasele antiinsecte tip plisse solutia ideala inclusiv pentru spatiile de birouri. Montate la ferestre si la usi, garanteaza o protectie eficienta impotriva insectelor si faciliteaza circulatia aerului pentru o ambianta placuta in camera.

Pentru ca sunt disponibile in mai multe variante de culori, se potrivesc oricarui interior adaugand un plus de rafinament spatiului.

Permit patrunderea luminii prin ochiurile fine, insa tin departe insectele si filtreaza impuritatile.

Plasele antiinsecte de tip plisse sunt alternativa inovatoare la alte tipuri de usi sau panouri pliabile care folosesc arcuri si se pot defecta rapid. Designul simplificat, dar eficient, reduce semnificativ pretul acestui tip de plasa, fara a pierde nimic din avantajele altor modele pliabile.

Versatilitate si rezistenta la preturi accesibile

Grosimea sitelor si elementele pretensionate garanteaza rezistenta in timp la o frecventa de utilizare normala. Piesele vopsite in camp electrostatic nu isi pierd culoarea sau aspectul de nou chiar si dupa perioade lungi de utilizare. Pentru ca sunt rezistente la temperaturi scazute, ele nu trebuie demontate iarna, asa cum este cazul altor tipuri de plase.

In functie de preferinta, aceste plase antiinsecte pot fi instalate cu actionare pe verticala sau pe orizontala.