fbpx

Peretii transparenti – Solutiile care iti cresc vanzarile afacerii si perioada de functionare a foisorului de gradina

Cine nu si-ar dori un foisor in mijlocul gradinii in care sa se relaxeze iarna, cand ninge? Sau cine nu si-ar dori ca activitatea terasei sale sa se poata prelungi dincolo de sezonul cald? Ascultand nevoile si dorintele clientilor nostri, am ajuns la concluzia ca solutia pentru acestea este utilizarea unui produs pe cat de simplu, pe atat de folositor: peretii transparenti.

Peretii transparenti, confectionati dintr-un material rezistent, cristal transparent, se pot folosi pentru inchiderea foisoarelor si teraselor si protectia acestora impotriva intemperiilor si a temperaturii scazute. Se folosesc cu succes si pentru inchiderea balconului, ca alternativa la inchiderile clasice cu tamplarie PVC, insa avantajul este ca in functie de anotimp, balconul poate sa fie deschis sau inchis, la un pret mult mai accesibil.

Garantia pentru acest produs este de 3 ani, timp in care veti primi intregul suport al echipei Practix pentru orice problema ati putea intampina. O calitate exceptionala a peretilor transparenti este rezistenta deosebita la variatii foarte mari de temparatura, cuprinse intre -40 si +40oC, fapt care ii face viabili pentru utilizarea in conditii extreme.

Lipirea foilor transparente se face printr-un proces simplu si rapid. Acestea pot fi atasate spatiului care se doreste a fi inchis cu ajutorul unei masini de lipit, de tip CIF, un utilaj de sudare poliplan, care presupune curenti de inalta frecventa.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, consultantii nostri va stau oricand la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru casa sau afacerea dumneavoastra.