fbpx

Pereti transparenti cu cristal ignifug, siguranta anti-incendiu in spatiile pentru fumat

Legea antifumat care intra in vigoare incepand cu data de 16 martie pune proprietarii de localuri in dificultate. Limita de timp pentru amenajarea spatiilor de fumat nu ar trebui sa insemne niciodata rabat de la calitate sau siguranta. Rulourile transparente cu cristal ignifug sunt cea mai moderna solutie de siguranta anti-incendiu pentru inchiderea rapida a spatiilor deschise.

Ce este cristalul ignifug ?

Folia Cristal ignifug este un film transparent, din PVC. Tehnologia de ultima ora folosita la fabricarea acestui material versatil, il transforma intr-o solutie ideala pentru arhitectura oricarei cladiri.

Materialul amorf este compus din diverse tipuri de plastifianti. Pentru ca este un slab transmitator de caldura, acest tip de folie este ideal pentru izolarea teraselor si spatiilor deschise pe perioada rece. Conductivitatea termica a unei folii pvc Cristal ignifug este de 10 ori mai mica decat cea a sticlei de aceeasi grosime.

Pentru ca este tratata corespunzator, aceasta este rezistenta la temperaturi scazute, umezeala si crapare.

Peretii transparenti cu folie Cristal ignifug – solutia practica si sigura pentru spatiile de fumat

Proprietarii de baruri, terase sau cafenele sunt nevoiti sa inchida spatii exterioare pentru a le transforma in zone pentru fumat incepand cu data de 16 martie, cand intra in vigoare legea antifumat. Rulourile transparente sunt cea mai simpla solutie de inchidere si izolare termica a acestor spatii.

In varianta cu folie Cristal ignifug, acesti pereti transparenti sunt tratati pentru a rezista la incendii, pentru ca materialul nu intretine arderea.

In caz de incendiu peretii transparenti cu cristal ignifug:

  • opresc raspandirea flacarilor in afara perimetrului sau inspre tavan;
  • nu intretin arderea;
  • nu degaja fum toxic;
  • se pot ridica pentru a permite evacuarea rapida si in siguranta.

Rulourile transparente cu folie PVC Cristal ignifug sunt disponibile in mai multe culori. Alegerea culorii are scop strict estetic si nu afecteaza proprietatile materialului.