fbpx

Grilaje metalice – solutia eficienta pentru protectia spatiilor comerciale

Spatiile individuale din centrele comerciale sunt adesea spatii deschise pentru accesul facil in zona de prezentare a produselor.  Acest tip de deschidere este ideal pentru permiterea circulatiei libere, insa ridica probleme in ceea ce priveste siguranta.  O solutie eficienta pentru inchiderea si protectia spatiilor comerciale din mall-uri si centre comerciale este instalarea grilajelor metalice cu actionare electrica.

Ce este un grilaj metalic pentru spatii comerciale?

Grilajele metalice pentru spatii comerciale sunt solutii specializate de inchidere a spatiilor deschise care protejeaza impotriva efractiei, permitand in acelasi timp ventilarea si vizibilitatea zonei de prezentare.

Din punct de vedere estetic, grilajele metalice sunt disponibile in variante tip retea (romb sau caramida) care permit vizibilitate optima, variante cu lamela perforata, care permit o vizibilitate partiala catre interior si grilaje cu lamela neperforata, recomandate pentru spatiile comerciale localizate stradal sau in spatii deschise.

Avantajele acestei solutii de inchidere a spatiilor comerciale:

1. Siguranta.  Cel mai important criteriu in functie de care trebuie aleasa solutia de inchidere a unui spatiu comercial este siguranta. Realizate din materiale foarte rezistente, grilajele metalice protejeaza bunurile expuse,  impiedicand intrarile prin efractie. Cele mai multe tipuri de grilaje pot fi dotate cu accesorii optionale suplimentare, pentru cresterea nivelului de securitate.

2. Vizibilitate.  Din punct de vedere al factorului estetic, grilajul ales pentru inchiderea unui magazin poate afecta prima impresie a potentialilor clienti. Spatiul inchis cu grilaje ce nu obstructioneaza vizual, creste vizibilitatea magazinului chiar si in afara orelor de functionare.

3. Versatilitate. Grilajele metalice sunt cea mai versatila solutie de inchidere a spatiilor comerciale.  Acestea sunt potrivite pentru orice spatiu, de aproape orice dimensiune a deschiderii (pana la 6 metri pentru grilaje cu lamele si 8 metri pentru grilaje tip retea), atat pentru spatii interioare, cat si pentru magazine stradale.