fbpx

Cumpara in rate solutiile pentru casa ta cu dobanda zero si fara comision

Brandurile de renume din orice domeniu pun la dispozitia clientilor mijloace moderne si facilitati de achizitionare a produselor lor in rate. Cele mai mari branduri, precum este si Practix, ofera acest serviciu la cel mai inalt grad de performanta si rentabilitate. Realizand parteneriate avantajoase cu institutiile financiare cele mai cunoscute, produsele lor pot fi cumparate in rate, fara dobanda sau comision.

Practix este brandul solutiilor practice la indemana oricui, destinat proprietarilor de case, apartamente, foisoare, restaurante, cafenele, magazine, spatii de depozitare si asa mai departe. Aceste sisteme aduc numeroase beneficii utilizatorilor lor pe termen lung, investitia lor putand fi amortizata intr-un interval relativ scurt, in timp ce contribuie la economiile semnificative ale gospodariei sau afacerii si sunt bunuri de care avem nevoie in viata de zi cu zi.

Rulourile exterioare au devenit astfel o necesitate pentru a mentine o temperatura constanta in interior chiar si pe timpul iernii, reducand consumul de caldura cu pana la 10%, dar si pentru securitate si protejarea intimitatii si confortului fonic. De asemenea, functii relevante indeplineste tamplaria, un izolator perfect atat iarna, cand impiedica pierderea caldurii prin intermediul ferestrei, cat si vara, cand previne ridicare exagerata a temperaturii in interior. Benefice sunt si copertinele sau roletele, cu o rezistenta foarte mare in timp, ele conferind umbra si racoarea placute din timpul verii.

Insa cum ni le putem permite, in situatia in care cheltuielile zilnice ne solicita lunar aproape intregul venit? Solutia vine de la brandurile care inteleg nevoile actuale ale pietei si le acopera prin facilitati benefice pentru fiecare cumparator. Practix ofera posibilitatea cumpararii cu ajutorul CardAvantaj, cel mai cunoscut card de cumparaturi in rate, fara dobanda si comision.

Beneficiile majore ale clientilor la cumpararea in rate a produselor cu ajutorul CardAvantaj includ:

  • Posibilitatea de a plati in rate cu 0% DOBANDA toate produsele achizitionate de la Practix.
  • BONUS 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii, realizat in momentul cumparaturii si care se cumuleaza, putand fi ulterior utilizat pentru alte cumparaturi.
  • PERIOADA DE GRATIE de pana la 45 de zile, in care nu se percepe dobanda pentru cumparaturile de la magazinele partenere, precum Practix.
  • Posibilitatea cumpararii, in aceleasi conditii avantajoase, a oricarui produs Practix sau alt produs facand parte din oferta unuia dintre sutele de mii de magazine partenere ale bancii;
  • O perioada de creditare nelimitata, singura conditie fiind plata ratei lunare, pana la data scadenta inclusiv, astfel incat costurile utilizarii cardului se reduc la o taxa anuala de administrare modica.
  • Posibilitatea retragerii de numerar, in baza conventiei de restituire a sumei cu plata dobanzii aferente ei, calculata la numarul de zile.
  • CardAvantaj in varianta Mastercard poate fi obtinut pe loc, daca depuneti o cerere de card in sucursale care detin o masina de embossat, precum cea din Mall Vitan.

Practix este partenerul clientilor sai, deoarece sustine beneficiile reciproce si isi respecta fiecare client in parte. De aceea, facilitatea de plata in rate, fara niciun cost aditional in afara pretului produsului, cu ajutorul CardAvantaj, este una dintre numeroasele oferte facute in sprijinul dumneavoastra.