fbpx

Cele mai bune sisteme de izolare pentru orice sezon

Atat piata din Romania, cat si piata europeana sunt caracterizate de o nevoie acuta de izolare a locuintelor. Rulourile exterioare te ajuta sa ai cel mai confortabil camin, in orice sezon, indiferent de intensitatea vantului, ploii sau ninsorii si de gradele foarte putine sau foarte multe din termometre, prin numeroasele lor beneficii. Te invitam sa le afli si tu, in cele ce urmeaza…Consumi prea multa caldura iarna? Nu mai consuma! Iata cum…
Statisticile si experienta in domeniu au demonstrat ca, prin intermediul ferestrelor si usilor, se pierde pana la 25% din caldura dintr-o casa. Solutia pentru aceasta problema veche o reprezinta rulourile exterioare, care reduc pierderile cu pana la 10% in fiecare luna rece. Astfel, caldura se mentine constanta in interior pentru mai mult timp.

Consumi multa energie electrica pentru racoare vara? Nu mai consuma! Iata cum…
Studiile si experienta ne-au demonstrat inca o data, ca usile si ferestrele absorb in timpul verii pana la 80% din lumina soarelui. Astfel, in fiecare vara se consuma mult curent cu aerul conditionat si alte sisteme electrice pentru reducerea temperaturii in interior. In acest sens, rulourile exterioare au un rol important, reducand consumul de electricitate cu pana la 50%. Acest lucru se realizeaza datorita faptului ca rulourile, atunci cand sunt coborate total, formeaza bariere eficiente impotriva soarelui.

Zgomotul casei tale? Nu! Linistea casei tale!
Rulourile exterioare sunt foarte eficiente si in ceea ce priveste reducerea zgomotului din exterior. Acestea izoleaza fonic cu pana la 15%, oferind un confort ridicat la orice ora din zi si din noapte.

Cheltuiesti foarte mult pentru caldura si energie electrica? Nu mai cheltui! Solutia este…
Sa montezi rulouri exterioare si sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le aduc aceste sisteme: temperatura constanta si costuri reduse pentru incalzire in timpul iernii, respectiv racoare in timpul verii. Cu ajutorul rulourilor exterioare poti economisi pana la 300 lei in fiecare an. Pentru detalii, acceseaza pagina de beneficii a rulourilor aplicate sau a rulourilor suprapuse. De asemenea, profiti de linistea si discretia pe care ti le ofera aceste produse in orice moment, vreme indelungata.