fbpx

Castigatorul concursului – Castiga o tableta practica

Concursul a fost organizat cu ocazia lansarii noului site Practix – www.practix.ro – si s-a desfasurat in perioada 12.12.2013 – 16.12.2013, iar extragerea castigatorului s-a realizat online, prin intermediul site-ului www.tragerilasorti.ro, in data de 17.12.2013.

Site-ul www.practix.ro a adoptat o noua grafica si un continut usor de urmarit, care evidentiaza toate beneficiile relevante si detaliile tehnice foarte utile.

Practix este in acest moment unul dintre cei mai importanti comercianti de rulouri exterioare din Romania si are in vedere mentinerea calitatii inalte a produselor si oferte din ce in ce mai personalizate, pentru a raspunde tuturor nevoilor clientilor. Asadar, marirea constanta a portofoliului de produse (cele mai recente fiind Ruloul aplicat din PVC, cel mai bun din gama sa de pe piata si Peretii transparenti, care aduc profit afacerilor chiar si in sezonul rece) si oferta completa de servicii (cum ar fi parteneriatele cu institutii financiare, pentru facilitarea cumpararii in rate), sunt dovezi concludente de investitie in relatia cu clientii.