fbpx

Casa inteligenta – Dispozitivul care iti face viata mai usoara

Dispozitivul de casa inteligenta iti ofera libertatea de a controla intreaga casa, cu minimum de efort. Traim in epoca in care timpul are cea mai mare valoare si nu ne permitem sa il irosim nici in cele mai mici activitati. Cu dispozitivul de casa inteligenta sunt suficiente cateva gesturi simple pentru a-ti crea ambianta dorita sau pentru a programa in cel mai scurt timp, cele mai complicate aparate.

Monitorizeaza-ti locuinta prin intermediul smartphone-ului de oriunde ai fi

Cu ajutorul dispozitivului de casa inteligenta iti protejezi domiciliul  impotriva incendiilor, inundatiilor sau chiar a efractiilor.

Instalarea dispozitivului de casa inteligenta nu necesita modificari la structura casei, nu este nevoie de cabluri suplimentare, se poate instala in orice incapere, chiar daca a fost recent renovata si se conecteaza foarte simplu prin WIFI.

Avantajele instalarii unui dispozitiv de casa inteligenta

Dispozitivul de casa inteligenta este relativ nou introdus in Romania, insa a fost bine primit pentru beneficiile multiple pe care le asigura atat la birou, cat si la domiciliu. Este rapid si simplu de folosit si tot ceea ce necesita este o conexiune la internet prin WIFI.

Acest dispozitiv se conecteaza la telefonul mobil si are trei functii importante si anume deschiderea, inchiderea sau programarea diferitelor sisteme sau dispozitive electronice precum:

  • sistemul de incendiu, de iluminat, de incalzire sau sistemul de alarma;
  • rulourile exterioare;
  • usile de garaj;
  • copertinele;
  • sistemele home cinema;
  • televizoarele;
  • DVD player-erele;
  • aparatura electronica.

Inlocuieste orice telecomanda cu dispozitivul de casa inteligenta

Dispozitivul de casa inteligenta poate primi comenzi in orice moment, din orice loc, datorita faptului ca se conecteaza la un telefon. Pentru o functionare optima a dispozitivul de casa inteligenta nu este nevoie decat de o conexiune wifi. Dispozitivul este capabil sa transmita comenzile de actionare atat produselor din interior, cat si produselor din exterior. Are un design modern, care cu siguranta se va integra cu usurinta in orice incapere si locuinta.


Alege cea mai inteligenta si moderna metoda de a controla toate sistemele din locuinta cu ajutorul dispozitivului de casa inteligenta disponibil in ofertele Practix.