fbpx

3 motive pentru care merita sa investesti intr-o usa de garaj

Alegerea usii de garaj potrivita pentru fiecare locuinta este un pas important in finisarea imaginii de ansamblu a locuintei. Un garaj nu este doar un simplu loc de parcare a automobilului, acest spatiu devine parte din casa si de multe ori, chiar si depozit pentru diverse obiecte.

O usa de garaj bine aleasa ofera un plus de siguranta masinii tale, dar si intregii locuinte.

Avantajele unei usi de garaj de ultima generatie

1. Securitate si siguranta

O usa de garaj de inalta calitate garanteaza o inchidere sigura datorita sistemelor antiefractie cu care aceasta este echipata si a materialelor din care este fabricata. Gama larga disponibila pe piata ofera cumparatorilor o varietate de produse fabricate din lemn, PVC, metal sau aluminiu.  Materialul poate afecta in mod direct atat performanta, cat si durata de viata a unei usi de garaj, de aceea, inainte de a se lua decizia finala este indicat sa se consulte parerea unor experti in domeniu.

O usa de garaj bine aleasa ofera un plus de siguranta masinii prin protejarea acesteia de ploaie, vant, ninsoare, inghet si alte intemperii. In cazul in care caroseria unei masini este expusa timp indelungat la factorii de mediu, aceasta poate prezenta in timp urme grave de uzura.

usa de garaj de ultima generatie, elimina riscurile de infiltrare a apei sau a zapezii in interior.

2. Un plus de eleganta locuintei si economie de spatiu

O imagine arhitecturala de ansamblu care poate oferi un plus de eleganta intregii locuinte, dar si curtii. Design-ul usii de garaj poate sa completeze intregul aspect al casei in functie de dorintele si ideile fiecarui cumparator.

Design-ul usilor de garaj moderne, de ultima generatie scoate in evidenta eficienta acestora si permit o inchidere verticala. Acest avantaj creeaza posibilitatea de a folosi la maxim atat spatiul din interiorul garajului, cat si pe cel din exterior.

3. Actionare practica si rapida

Usile de garaj moderne se pot actiona automat cu ajutorul unei telecomenzi sau cu cititor de amprente. Usile cu actionare manuala se ridica cu ajutorul unui maner. Cel mai rapid si inteligent model este insa cel cu citire de amprenta, care dispune si de un comutator impotriva falsificarii amprentelor.

Sistemul de automatizare este unul dintre cele mai importante aspecte care sporeste functionarea si rezistenta unei usi de garaj. De asemenea, acest sistem are rolul de a usura efortul depus atunci cand se actioneaza inchiderea sau deschiderea usii.