fbpx

Toate rulourile exterioare au in aceasta luna preturi speciale

Rulourile exterioare sunt produse care sporesc confortul de acasa. Ne dorim sa va bucurati de beneficiile lor, de aceea fiecare oferta pe care o facem in aceasta luna are un pret special.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul din josul paginii sau sau sa apesi pe butonul Cere o cotatie de pret si sa ne lasi datele tale si dimensiunile aproximative ale ferestrelor unde vrei sa fie instalate produsele. In maxim 24 de ore lucratoare, unul dintre consultantii nostri iti va trimite o oferta de pret personalizata. 

Daca crezi ca oferta primita nu ti se potriveste, suntem increzatori ca, impreuna, vom gasi o solutie.  Avem trei game de produs, sigur putem configura un produs adaptat nevoilor si cerintelor tale.

Cere o cotatie de pret

DETALII DESPRE COMANDA

Nu-ti face griji, dimensiunile din oferta de pret nu vor fi cele finale. Una dintre echipele noastre se va deplasa, in urma unei programari, la locatie pentru masuratorile exacte. Acest lucru se face dupa ce primiti oferta de pret si stabiliti cu colegii nostri din Departamentul Vanzari detaliile finale ale acesteia.

Comanda va fi plasata doar dupa ce semnezi anexa si contractul aferent si te asiguri ca produsele comandate indeplinesc toate cerintele tale in materie de culori si accesorii optionale. 

Cere o cotatie de pret