fbpx

Card Avantaj

CardAvantaj este primul card de cumparaturi in rate fara dobanda si comision din Romania. Avand cea mai indelungata activitate de pe piata romaneasca, de peste 10 ani, cardul de cumparaturi in rate CardAvantaj este emis in Romania si poate fi folosit atat la nivel national, cat si international.

Cele doua variante de emitere, Visa si Mastercard fac posibila utilizarea sa in orice context: pentru cumparaturi din magazin sau online si pentru retrageri de la orice bancomat, in deplina siguranta a datelor personale.

CardAvantaj ofera cea mai completa gama de avantaje pentru un card de cumparaturi:

  • un numar de aproximativ 10.000 de magazine partenere in intreaga tara;
  • pana la 6 rate fara dobanda, la plata integrala a ratei lunare;
  • bonus la orice tranzactie, utilizabil la cumparaturile ulterioare;
  • taxa de emitere 0 (zero);
  • contine cip, pentru a spori siguranta datelor.

Cel mai popular card de cumparaturi de pe piata romaneasca

Cardul poate fi obtinut in oricare dintre sucursalele sau agentiile bancii Credit Europe din tara, cu specificatia ca sucursalele din marile centre comerciale pot oferi cardurile in decurs de numai 2 zile, datorita embosarii acestora chiar in sucursala.

Singurele documente necesare pentru emiterea cardului sunt:

  • adeverinta de venit, care este necesar sa cuprinda ultimele 3 venituri de la locul actual de munca;
  • contractul de card, care se completeaza in agentie, cu indrumarea personalului bancii;
  • buletinul.

Ratele pot fi platite lunar la o data stabilita de comun acord, iar plata integrala a acestora implica numai un cost de administrare anual modic.

Cardul este personalizabil cu numele posesorului si este embosat.

Cu ajutorul CardAvantaj poate fi achizitionata o gama foarte variata de produse de la foarte multe magazine din intreaga tara. De asemenea, tot cu ajutorul lui, se pot face cumparaturi si in strainatate, cu diferenta ca acestea vor fi achitate integral la plata primei rate, ulterior cumparaturii, deoarece parteneriatele reprezentantei romanesti a bancii Credit Europe Bank, care permit plata in rate a cumparaturilor, includ numai magazine autohtone.

CardAvantaj prevede o perioada de gratie de pana la 45 de zile, timp in care nu sunteti nevoit sa achitati rata in luna respectiva.

CardAvantaj poate oferi o limita de creditare de pana la trei venituri nete, care pot fi utilizate conform dorintelor dumneavoastra.

Ratele pot fi achitate direct la bancomatele Credit Europe Bank, cu ajutorul codului de client, la casieria oricarei agentii sau prin Internet Banking.

In calitate de client al bancii si de posesor al cardului de cumparaturi CardAvantaj, beneficiati de numeroase avantaje si facilitati la cumpararea produselor preferate.

AVANTAJELE CLIENTILOR PRACTIX