fbpx

5 motive pentru a investi intr-o copertina

Indiferent ca stai la curte sau la bloc este foarte important sa iti protejezi locuinta impotriva razelor UV si sa mentii o temperatura placuta la umbra, in special pe timpul verii.

Copertinele sunt sisteme ample de umbrire atat pentru locuinte private, cat si pentru hoteluri sau restaurante. Pot fi folosite pentru balcoane, ferestre, curti, terase sau alte spatii asemanatoare.

Reprezinta solutia eficienta si inteligenta care asigura familiei si casei tale protectia de care au nevoie pe timpul verii.

5 motive care te vor convinge sa investesti intr-o copertina

1. Functii diverse si multiple posibilitati de accesorizare

Marea majoritate a copertinelor pot fi dotate cu accesorii optionale care le cresc utilitatea. Una dintre cele mai eficiente functii inteligente este  senzorul de soare si vant care masoara intensitatea acestor elemente. In functie de parametrii setati, copertina primeste comenzi automate de inchidere sau deschidere. Retragerea automata, atunci cand intensitatea vantului depaseste limitele de siguranta are rol de a proteja si prelungi viata acestor produse.

De asemenea, copertinele pot fi dotate cu telecomanda pentru o actionare rapida si usoara.

2. Protectie impotriva razelor UV

Materialul din care sunt confectionate este special fabricat dintr-o panza cu trei straturi. Au proprietati de protectie termica si oprire a razelor ultraviolete. Sunt excelente pentru umbrirea teraselor si balcoanelor si ofera familiei posibilitatea de a petrece cat mai mult timp in aer liber.

3. Design modern si elegant

In functie de scopul pentru care a fost creata, fiecare copertina are un design specific. Simple si elegante, aceste sisteme de umbrire sunt atat functionale, cat si practice in orice spatiu in care sunt montate: terase, piscine, balcoane, spatii vitrate vertical etc.

4. Actionare simpla si rapida

In functie de model si de dimensiune, copertinele pot fi actionate atat manual, cat si electric. Actionarea manuala este recomandata in principal pentru dimensiuni reduse, iar cea electrica este potrivita pentru orice dimensiune.

5. Dimensiuni potrivite pentru orice spatiu

Dimensiunile copertinelor variaza in functie de model. Latimea minima poate fi intre 600 si 1500 de mm, iar cea maxima intre 6000 si 14000 mm. Acest lucru le face potrivite pentru orice spatiu sau stil arhitectural.