fbpx

Reduceri suplimentare de 7% pentru peretii transparenti cu rulare pe tambur

Aceasta promotie nu mai este valabila.

Peretii transparenti cu rulare pe tambur sunt printre cele mai eficiente, avantajoase si moderne optiuni de inchidere si protectie a balcoanelor, teraselor, foisoarelor si localurilor cu terase.  Se monteaza  rapid si simplu si pot fi utilizati si pentru inchiderea cafenelelor, restaurantelor si proprietatilor private cu terase.

Discount-ul suplimentar de 7% pentru peretii transparenti cu rulare pe tambur este valabil pana la sfarsitul lunii pentru orice dimensiune si se cumuleaza cu reducerile deja existente.

Cere o cotatie de pret

Beneficiile montarii peretilor transparenti pentru protejarea si inchiderea spatiilor

Peretii transparenti sunt cea mai eficienta modalitate de protejare a spatiilor impotriva intemperiilor atat din punct de vedere al durabilitatii, cat si a costurilor scazute de amenajare.

 1. Ofera protectie completa impotriva intemperiilor: vant cu intensitate mare, ninsori si  ploi;

 2. Instalarea completa a peretilor transparenti este finalizata in cateva ore fara a crea prea mult deranj si mizerie;

 3. Sunt solutia ideala pentru proprietariide localuri care doresc sa amenajeze rapid un spatiu special dedicat fumatorilor;

 4. Incaperea inchisa cu pereti transparenti poate fi folosita pe tot parcursul anului indiferent de temperatura din exterior;

 5. Au un design elegant si modern, iar actionarea peretilor transparenti se face simplu si rapid cu minimum de efort;

 6. Se pot cobori sau ridica cu usurinta transformand o incapere inchisa intr-una deschisa in orice moment al zilei in functie de preferintele fiecaruia;

 7. Mentin o temperatura placuta in interior si permit incalzirea spatiului;

 8. Sunt disponibili intr-o gama variata de culori.

Pereti Transaprenti disponibili si cu cristal ignifug

Peretii transparenti cu cristal ignifug reprezinta cea mai sigura optiune in cazul izbucnirii unui incendiu. Cristalul ignifug este un material amorf care nu intretine arderea si nu permite raspandirea flacarilor in afara perimetrului.Rezista la temperaturi scazute, incendii si umezeala.

Cristalul ignifug este compus din diverse tipuri de plastifianti tratati special pentru a nu intretine arderea si pentru a nu degaja fum toxic.

In situatia izbucnirii unui incendiu, peretii transparenti cu cristal ignifug:

 • NU intretin arderea;

 • stopeaza raspandirea flacarilor in afara perimetrului;

 • NU degaja nici un fel de fum toxic

 • permit o evacuare cat mai rapida a incaperii.

Alege cea mai inteligenta si moderna metoda de inchidere a spatiilor cu pereti transparenti cu rulare pe tambur disponibila in ofertele Practix.