fbpx

Pereti transparenti cu rulare pe tambur cu cristal ignifug, intaritura colorata la doar 221 euro cu TVA

Peretii transparenti cu rulare pe tambur sunt sisteme de inchidere si protectie a teraselor, balcoanelor si foisoarelor. Sunt ideali pentru proprietatile private, dar si pentru cafenele si restaurante cu terase in aer liber sau amenajarea spatiilor pentru fumat.

Structura simpla a peretilor transparenti este foarte rezistenta in fata intemperiilor, iar partea inferioara a acestora este dotata cu lamela fixabila in carlige pentru un plus de stabilitate.

Consolele  laterale din structura peretilor transparenti permit fixarea si stabilizarea acestora, iar consolele de mijloc micsoreaza distanta dintre doua folii de cristal transparent ignifug.

Cere o cotatie de pret

Ce proprietati are cristalul ignifug

Cristalul igniful este unfilm transparent, din PVC fabricat prin metode revolutionare care are la baza o structura compusa  din diverse tipuri de plastifianti.

Conductivitatea termica a unei folii PVC Cristal Ignifug este de 10 ori mai scazuta decat cea a sticlei de aceeasi grosime.

Peretii transparenti cu cristal ignifug si intaritura colorata sunt tratati special pentru a fi rezistenti la temperaturi scazute, incendii si umezeala.

La achizitionarea peretilor transparenti cu rulare pe tambur beneficiezi de:

  • un design modern si functionalitate sporita;

  • actionare usoara, pe plan vertical prin rulare;

  • pret special de la 307 euro la 221 euro cu TVA;

  • solutii practice de inchidere si protectie a teraselor  si pentru amenajarea spatiilor pentru fumat;

  • materiale de calitate superioara cu cristal ignifug;

  • in cazul izbucnirii unui incendiu peretii transparenti cu cristal ignifug nu intretin arderea, nu degaja fum toxic si opresc raspandirea flacarilor in afara perimetrului;

Pret vechi: 307 euro

Pret final: 221 euro cu TVA inclus

Dimensiuni: 2000 x 2000

*Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Pentru alte dimensiuni, contactati-ne si beneficiati de cele mai bune oferte!